Memorijal Josipa Koblara – 04.06.2016.

Memorijal Josipa Koblara – 04.06.2016.

Utakmica na baraž visine 1,40m

Sponzor utakmice: Equistyle d.o.o.

Godine 2011. Memorijal Josipa Koblara osvojila je Janka Krašovec (KK Apeiron), 2012. Marko Pandža (KK Sv. Juraj), 2013. Ivan Racić (KK Karoca) a 2014. Andrija Hrgović (Sv. Juraj).

Godine 2015. slavio je Luka Založnik iz Slovenije. Bit će zanimljivo prognozirati pobjednike u ovoj atraktivnoj utakmici u kojoj vam nudimo mogućnost pogoditi prva tri plasirana natjecateljska para.

Okušajte sreću ili pokažite znanje jer najbolji prognozeri bit će nagrađeni Equistyle d.o.o. proizvodima. Za sve detalje molimo vas posjetite štand Equistyle d.o.o.

EQUISTYLE d.o.o. je zastupnik Equiline proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju.

EQUILINE – TALIJANSKA KVALITETA I DIZAJN U KONJIČKOM SPORTU

Visoka kvaliteta i prefinjen dizajn odlika je svih proizvoda marke Equiline. U njima se susreću tradicija ručne izrade najvještijih krojača u kombinaciji s inovativnim materijalima kako bi izradili vrhunsku opremu modernog dizajna i maksimalnog komforta za konja i jahača.
Kompanija je već vise od 35 godina prisutna na tržištu i u svijetu konjičkog sporta prepoznatljiva po svojim linijama ženske i muške odjeće, kompletnom ponudom proizvoda za konje, kao i inovativnom pristupu izradi sedala za preponski i dresurni sport.

Equistayle d.o.o.
Zagreb